Aplicació de tècniques corporals

L’aplicació d’aquestes tècniques, ja sigui de forma combinada o independent, serveix per realitzar els tractaments corporals més demanats del mercat com són la cel·lulitis, la flacciditat i l’adipositat.

vacumterapia-1

Vacumteràpia

Originària d’Orient, el seu ús ha anat evolucionant, des de l’aplicació de vasos que provocaven un buit fins arribar a la teràpia subdèrmica no invasiva d’avui. És una teràpia per aspiració indicada en tractaments anticel·lulítics, estimulació sanguínia i mobilització de greixos.

Cavitació

És una alternativa real a la liposucció.

Està destinat principalment a disminuir, de forma ràpida i eficaç, el volum de l’adipositat localitzada, mitjançant l’aplicació d’ultrasons de baixa freqüència que aconsegueix generar microbombolles a l’interior del teixit de greix fent-les implosionar aconseguint que l’adiposit alliberi el seu contingut. A més, combina la cavitació amb l’electroporació, la qual cosa permet multiplicar els efectes d’ambdues tècniques a través del cosmètic refermant i anticel·lulític.

Algues/fangs

Les algues eliminen el greix, són refermants i energitzants. Els seus efectes són reductors i anticel·lulítics. Afavoreixen l’eliminació de líquids i toxines i els fangs tenen propietats depuratives, regeneradores i revitalitzants.

electroestimulacio

Electrostimulació

Són corrents que per les seves característiques són capaces de provocar estímuls musculars que combinats amb calor aporten grans beneficis: Augmenten la sudoració, l’activitat metabòlica, l’estimulació sanguínia i la refermació dels teixits. Com a tractament en si mateix o com a complement d’altres tècniques. La podem aplicar en tractaments:

  • anticel·lulítics,
  • refermants,
  • drenants,
  • postparts.

Pressoteràpia

Mètode terapèutic que serveix per drenar i reduir edemes venosos i limfàtics, no únicament en l’àmbit estètic sinó també en patologies del sistema venós. És un gran aliat en tractaments de:

  • cel·lulitis,
  • retenció de líquids,
  • remodelació.
presoterapia