Aplicació de tècniques facials

Per als tractaments facials combinem diferents tècniques per als problemes de l’estètica, com son la flacciditat, les arrugues, lesalteracions pigmentàries i la hidratació de la pell.

IPL

Amb l’IPL podem treballar l’envelliment d’una forma no invasiva. Augmentant la temperatura de la dermis podem aconseguir nou col·lagen. Tractant d’aquesta manera, qualsevol símptoma de l’envelliment en arrugues fines, alteracions vasculars, els porus, el to de la pell, etc.

L’IPL pot tractar una àmplia varietat de problemes de la pell. Es pot utilitzar per eliminar taques vermelles o enrogiment difús i pot ajudar amb l’acne o la rosàcia.

L’acne amb IPL

L’acne és una inflamació del fol·licle pilosebaci, degut a factors hormonals, estrès, alimentació, falta d’higiene, etc. Es produeix més greix, una hiperqueratinització del fol·licle que origina un tap causant una reacció inflamatòria i un augment del bacteri responsable de l’acne.

La llum actua sobre l’epidermis afavorint la formació d’oxigen, matant els bacteris que provoquen l’acne amb la seva desaparició progressiva i una reducció de les cicatrius, porus més tancats, etc.

Dermoabrasió

Amb uns capçals recoberts de pols de diamant realitzem un píling facial que produeix una exfoliació controlada a nivell epidèrmic, induint la renovació cel·lular. Incrementa la producció de col·lagen, millora l’elasticitat i tonicitat de la pell, disminució de les taques, millora de les línies d’expressió i de les arrugues fines:

 • neteja facial,
 • prevenció de l’envelliment,
 • hiperpigmentació.

Vaccum

A través d’un procés de succió amb els capçals de tefló activa la circulació sanguínia i limfàtica afavorint l’absorció dels principis actius:

 • drenatge,
 • preparació extracció porus.

Electroporació

Consisteix en l’ús de corrents per l’obertura de microporus transitoris en la capa externa de la pell i en la membrana cel·lular, la qual cosa facilita la penetració dels actius incrementant l’efectivitat del tractament. És l’alternativa més eficaç i indolora a la mesoteràpia amb agulles:

 • hidratació,
 • antiarrugues.

Fotoporació

Consisteix en l’obertura de microporus transitoris en la capa externa de la pell i en la membrana cel·lular, mitjançant llum emesa per un LED. Amb això s’aconsegueix una major penetració dels actius i que en combinació amb la tècnica de l’electroporació, assegura una major efectivitat del tractament en els nivells més profunds de la pell.

 • hidratació,
 • antiarrugues.

Fototeràpia

Amb la llum augmentem la formació de l’ATP (principal molècula energètica de la cèl·lula), augmentant la capacitat energètica i la síntesi de col·lagen i elastina, millorant l’estat de la pell.

 • hidratació,
 • antiarrugues.

Crioteràpia

Consisteix en l’aplicació de fred per aprofitar els efectes descongestius, tonificants i tensors de la pell. Ideal per a pells amb rosàcia o acne.

crioterapia

Tots aquests tractaments combinats amb la cosmètica i les teràpies manuals indicades, ens donen un resultat òptim contra la flacciditat facial, les arrugues, les alteracions pigmentàries i la hidratació cutània.