Tractaments facials

T’oferim tot tipus de tractaments des dels més bàsics fins als més sofisticats, combinant la cosmètica amb la tecnologia més avançada.

Per saber què és el que necessita la teva pell, fem servir un equip de mesurament professional amb el qual realitzem un diagnòstic digital que ens permet conèixer el nivell de sensibilitat, hidratació, elasticitat, greix, porus, taques i arrugues.

Garantim així el tractament més ajustat a les necessitats de cada persona i, en conseqüència, els millors resultats en la cura de la teva pell.

HIGIENE-FACIAL2

Higiene facial

És el tractament més bàsic per tenir la pell ben cuidada i millorar el seu aspecte. N’hi ha de tres tipus.

1 – Bàsica

És un procediment no agressiu, per corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules més superficials i treure els famosos punts negres.

2 – Balneari

Neteja facial mitjançant argila, la qual activa l’eliminació de toxines, a més de ser antiinflamatori i relaxant. Ens ajuda a mantenir la pell lliure d’impureses i augmenta l’absorció dels olis essencials que apliquem.

3 – Osmoclean

Ritual de 30 minuts per mantenir la pell neta.

Tractament hidratant

El principal problema de la pell és la falta d’aigua, sobretot a l’hivern. A més a més el fred fa que augmenti la sequedat de la pell, i per aquest motiu s’aconsella tenir més cura per evitar que l’aigua s’evapori.

Tractament oxigenant i revitalitzant

S’eliminen les cèl·lules mortes assegurant una regeneració més efectiva de l’epidermis aconseguint una pell oxigenada, hidratada i revitalitzada. Ideal per a totes aquelles pells apagades i faltes de vitalitat. La hidrata i la regenera, recuperant la seva lluminositat natural.

Tractament purificant/antiacne

És un tractament indicat per a pells seborreiques, acneiques i mixtes per poder regular el seu nivell d’oli i equilibrar el ph.

Tractament per a pells sensibles

La pell pot irritar-se per moltes raons, des de les cremades solars, fins a la deshitratació i les reaccions al·lèrgiques.

Tractament antiedat

El procés normal de l’envelliment és degut a factor externs com és el sol, a factors interns com els canvis hormonals i al propi envelliment. Amb el pas del temps la pell perd la seva fermesa, les fibres de col·lagen es degeneren i no poden retenir l’aigua, de manera que no tenen tanta densitat ni elasticitat. Tot això afavoreix l’aparició de les arrugues.

Tractament contorn d’ulls

Els ulls reflecteixen el cansament i la fatiga. La seva pell és molt fina i sensible.
Necessita un tractament específic per poder reduir les arrugues, dissimular les ulleres i les bosses.

TRACTAMENTS-FACIALS