Tractaments corporals

No tots els tractaments són iguals i per això disposem de diverses tècniques que combinen l’aparatologia més adequada amb teràpies manuals per poder solucionar qualsevol problema estètic.

Nutricosmètica

La veritable bellesa és la que s’aconsegueix actuant des de dins. La nutricosmètica potencia els tractaments estètics amb ingredients naturals que actuen des de l’interior perquè es noti a l’exterior.

Tractament Detox

El cos té el seu propi procés de depuració, segons l’estil de vida el pot perjudicar. Amb el Detox ajudem a netejar el nostre organisme.

Tractament anticel·lulític

La mala circulació venosa i limfàtica, els desajustaments hormonals, el sedentarisme, la genètica, etc. afavoreix l’aparició de la cel·lulitis. Quan la circulació és lenta els líquids i els tòxics s’acumulen a la dermis i a la hipodermis, formant un teixit fibrós. Pot ser compacta (dolorosa al tacte), tova i flàccida (és la més comuna i dona un aspecte inflat) i edematosa (similar a l’anterior però amb un augment notable del líquid).

Tractament per a la flaccidesa

Serveix per a recuperar la pèrdua de la fermesa de la pell, deguda a la disminució o debilitat dels teixits de sosteniment, com el col·lagen, l’elastina o fibres musculars per culpa de l’edat, pèrdua de pes, embaràs, etc.

Remodelació

El greix localitzat és un problema que afecta moltes persones, de vegades acompanyat d’algun quilo de més. Aconseguirem eliminar els dipòsits de greix acumulat en zones específiques, reduint les cèl·lules grasses i el gruix del teixit amb tractaments especifics i complementat amb dieta i nutricosmètica

Tractament postpart

Aconsellat per a després d’un part ja que normalment el cos triga un any a recuperar-se.
D’aquesta manera aconseguim reduir el greix i refermar els teixits més ràpidament.

Tractaments-corporals4